9 oktober | Masterclass financiering voedselbossen (online)

Online | Masterclass financiering voedselbossen (9 oktober 2024)

Voedselbos Berlicum. Foto door: Max Houwing.

Heb je plannen om een eigen voedselbos aan te leggen? Ben je benieuwd welke financiële mogelijkheden er zijn? En wil je meer weten over fondsenwerving? Meld je dan nu aan voor onze masterclass financiering voedselbossen woensdagavond 9 oktober.

Marianne Muller van Bureau MORE en voedselbos expert John Vermeer geven je tijdens de masterclass praktische tips om voedselbosprojecten te financieren. De avond is bedoeld voor iedereen die een voedselbos wil creëren en daarbij op zoek is naar subsidies en financiële tips.

In één avond kom je meer te weten over de zakelijke aspecten van een voedselbos. De masterclass gaat in op het identificeren van potentiële cofinanciers, het werven van fondsen en de diverse subsidiemogelijkheden die er zijn. De nadruk ligt in de masterclass op Brabantse regelingen.

Meld je nu aan!

“Dank voor alle informatie! Een zinvolle en complete cursus. Het heeft me goede inzichten gegeven, zeker over waar ik de focus moet leggen.”

Deelnemer Masterclass Financiering najaar 2023

Praktische informatie & inschrijven

Datum: woensdag 9 oktober 2024
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: via Teams (link volgt na aanmelding)

De masterclass bedraagt € 49,-Wanneer je je minimaal drie weken voor aanvang van de cursus hebt afgemeld, krijg je het cursusgeld terug.

Om alle deelnemers voldoende ruimte te geven om vragen te stellen, is er een maximum van 20 deelnemers. De cursus start bij voldoende inschrijvingen.

AANMELDEN

Persoonlijk adviesgesprek

Na deelname aan de masterclass is het mogelijk om op een later moment een persoonlijk adviesgesprek te voeren met onze financieel expert. Hiervoor vragen we om van tevoren een beknopt projectvoorstel (max. 1 A4-tje) aan te leveren. Dit zal tijdens het consult worden behandeld. Na afloop ontvang je een overzicht met aanbevelingen.

Na de masterclass kan je aanmelden voor het individuele maatgesprek. Het adviesgesprek is digitaal en duurt 20 minuten.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Max Houwing.

Voedselbossen in Brabant

Voedselbossen krijgen meer en meer aandacht, en terecht! Het is een prachtige manier om natuur en voedselproductie te combineren. Daarom organiseert de BMF verschillende cursussen, workshops en bijeenkomsten om zelf een eetbaar bos aan te leggen.

Meer over voedselbossen

JE HOEFT NIETS TE MISSEN
Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!