Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van de Brabantse Milieufederatie en benoemt de directeur. Onze Raad van Toezicht bestaat uit:

 • Ron Lodewijks (Boxtel)
  Ron Lodewijks is voorzitter van de Raad van Toezicht. Zijn taakgebied is tevens communicatie. Ron was journalist bij het Brabants Dagblad en heeft zich in die hoedanigheid veelvuldig beziggehouden met natuur- en milieuvraagstukken.
 • Ernst Thoolen (Nuenen)
  Ernst Thoolen heeft ruime ervaring met het werven van fondsen voor herstel van cultuurhistorische landschappen, monumenten en het opwekken van duurzame energie. Zijn taakgebied is financiën en hij is back-up voor de voorzitter.
 • Peter Hollants (Tilburg)
  Peter Hollants werkt sinds 1992 voor Avans Hogeschool als achtereenvolgens docent bouwkunde, academiedirecteur en thans als manager van het Expertisecentrum Duurzame Innovatie in Breda. Als lid van de Raad van Toezicht van de Brabantse Milieufederatie wil hij zijn bijdrage leveren aan de totstandkoming van een schoon en groen milieu.
 • Jan Melis (Tilburg)
  Jan Melis is directeur/eigenaar van Melis gieterijen in Tilburg. Door de jaren heen combineerde hij het ondernemerschap met een groot aantal maatschappelijke functies. Kwaliteit van natuur en landschap zijn volgens Jan Melis essentieel voor het woon- en leefklimaat in Brabant.
 • Henk Teusink (Cuijk)
  Henk heeft diverse functies op het gebied van P&O vervuld en in zijn vrije tijd verschillende voorzittersfuncties, waaronder van de Milieuvereniging Land van Cuijk. Zijn taakgebied is personeelsmanagement.
 • Kasper Gort uit Huijbergen
  Kasper is directeur-eigenaar van Buitengemeen Erfgoed en van Buitengemeen Conferenties. Hij heeft veel ervaring met procesbegeleiding bij veranderingsprocessen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF