GoodFoodClub

Kies voor lokaal en duurzaam met GoodFoodClub

Met de GoodFoodClub willen de Natuur en Milieufederaties bereiken dat meer mensen kiezen voor duurzaam, gezond en lokaal voedsel.

Nederlanders worden steeds bewuster als het aankomt op voedsel, gezondheid en voedselverspilling. We eten minder vlees, er zijn tal van initiatieven tegen voedselverspilling en we kopen vaker lokale en seizoensgebonden groenten. Voor al deze bewuste Nederlanders en voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is de GoodFoodClub de plek waar de duurzame en lokale aanbieders in contact komen met de consumenten.

Duurzame hotspot

Op de GoodFoodClub vind je alle informatie over gezond, lokaal en duurzaam eten. Plus alle duurzame adresjes bij jou in de buurt. Zoals biologische boeren met landwinkels, plekken waar je onbespoten groenten en fruit kunt kopen en restaurants die werken met eerlijke lokale producten.
HOTSPOTS IN BRABANT

Je blijft daarnaast op de hoogte van de aanbiedingen en duurzame evenementen. Zo vormen we een echte club van mensen die gezonder, langer, lekkerder en duurzamer willen leven en eten. En die daar ook meteen mee aan de slag kunnen en elkaar ontmoeten tijdens events en duurzame initiatieven in de buurt.

Sluit je aan!

Wil je meedoen als bedrijf? Dat kan!

IK SLUIT ME AAN

 

Neem contact op

Onze andere projecten

BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!