27 oktober | Online: Masterclass financiering voedselbossen

Project | Thema:

Masterclass financiering voedselbossen | 27 oktober 2020

LET OP: deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Heb je plannen om een eigen voedselbos aan te leggen? Ben je benieuwd welke financiële mogelijkheden er zijn? En wil je meer weten over fondsenwerving? Meld je dan nu aan voor onze masterclass financiering voedselbossen*.

AANMELDEN MASTERCLASS

Voedselbossen krijgen meer en meer aandacht, en terecht! Het is een prachtige manier om natuur en voedselproductie te combineren. Daarom organiseert de BMF verschillende cursussen, workshops en bijeenkomsten om zelf een eetbaar bos aan te leggen.

Masterclass

Interessante sprekers en experts geven je tijdens de masterclass praktische tips om voedselbosprojecten te financieren! De avond is bedoeld voor iedereen die een voedselbos wil creëren.

Tijdens de avond kom je meer te weten over de zakelijke aspecten van een voedselbos. De masterclass gaat in op het opstellen van een businessplan met begroting, het werven van financiers en fondsen, en de diverse subsidiemogelijkheden die er zijn.

Om alle deelnemers voldoende ruimte te geven om vragen te stellen, is er een maximum van 20 deelnemers.

Persoonlijk adviesgesprek

Na deelname aan de masterclass is het mogelijk om op een later moment een persoonlijk adviesgesprek te voeren met onze financieel expert. Hiervoor vragen we om van tevoren een projectvoorstel aan te leveren, deze zal tijdens het consult worden behandeld. Na afloop ontvang je een overzicht met aanbevelingen.

Als deelnemer aan de masterclass kan je intekenen voor het individuele maatgesprek. Het adviesgesprek is digitaal en duurt 20 minuten.

Inschrijven

Datum: 27 oktober 2020
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: via ZOOM (link volgt na aanmelding)*

De masterclass bedraagt € 50,- en er is slechts plaats voor 20 deelnemers, de cursus start bij voldoende inschrijvingen.
Het individueel maatgesprek bedraagt € 50,-.

INSCHRIJVEN MASTERCLASS

* De Brabantse Milieufederatie behoudt zich het recht voor om de cursus te verplaatsen, digitaal te organiseren of te annuleren als de veiligheidsvoorschriften hierom vragen.

De ontwikkeling van deze cursus is mede mogelijk gemaakt door FoodUp Brabant van de Provincie Noord-Brabant.

JE HOEFT NIETS TE MISSEN
Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!