Jubileum

50 jaar milieubeweging in Brabant

Er is er een jarig, hoera, hoera… De Brabantse Milieufederatie bestaat 50 jaar. Sinds 1972 zetten we ons in voor een groen en duurzaam Brabant.

Het succes van de BMF is niet slechts iets van ons, maar is het succes van alle groene vrijwilligers die zich inzetten voor natuur, milieu en klimaat in Brabant.

Sinds 1972

Als familie van lokale natuur- en milieuorganisaties maken we ons sinds de oprichting in 1972 sterk voor een mooi en duurzaam Brabant.

Een krachtige milieubeweging is belangrijker dan ooit. Daarom blijven we ons ook in dit jubileumjaar verzetten tegen ongewenste ontwikkelingen en laten we zien wat er nodig is voor een mooie en duurzame toekomst. De term ‘natuurinclusieve samenleving’ past daar wat ons betreft goed bij. Dit betekent dat de belangen van natuur en milieu moeten worden geborgd in onze samenleving.

Of in de woorden van onze oud-voorzitter P.C.E. van Wijmen: “Natuur en milieu kunnen niet bogen op een eigen geluid: wij zullen voor hen moeten spreken.”

Ja, ik doe mee!

Samen met jou blijven we ons inzetten voor natuur, milieu en klimaat. Steun je ons bij het realiseren van onze groene ambities? Sluit je aan bij een lokale club bij jou in de buurt!

JA, IK DOE MEE

JE HOEFT NIETS TE MISSEN Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!